Boheemse interieurstijl is al lang een integraal onderdeel van de huizen van veel mensen, wat niet verwonderlijk is. Natuurlijke materialen, meerdere kleurencombinaties en talloze accessoires maken van elk huis een gezellig thuis. De interieurstijl Ibiza-sfeer zorgt ervoor dat je je het hele jaar door thuis voelt op vakantie. Bovendien is de boho-stijl goed te combineren met andere interieurtrends, zodat je je huis helemaal van jou kunt maken. Maar wat is een typisch accessoire voor deze bohemian trend, en hoe neem je het mee naar huis?
Stedelijke jungle
Planten zijn er in zoveel verschillende soorten en maten dat het moeilijk kan zijn om de juiste keuze voor je huis te maken. Gelukkig is boho interieurdesign geen enkel probleem. Je kunt allerlei soorten planten combineren om je eigen stadsjungle te creëren! Wil je het echt boho houden? Daarom kun je niet alleen een verscheidenheid aan planten aanbieden, maar ook op hoogte spelen. Hang wat planten op, zet wat potten op de grond en wat planten op een tafel of andere hoogte.
Pampas lam
Pampasgra
Niet alleen planten, maar ook pampagras passen perfect in deze woonomgeving. Tegenwoordig zijn deze gevulde pennen in alle interieurwinkels in elke kleur te vinden. Zo heb je altijd een kleur die bij je past. Neutrale veren passen in elk interieur, maar wil je er echt iets aan veranderen? Kies dan voor gedurfde kleuren die contrasteren met elkaar. Combineer bijvoorbeeld oranje pluim met groen, of kies voor bordeauxrood en blauw pampasgras. Boho vintage
Vintage boho interieur
Het terugwinnen van vintage elementen voegt een beetje persoonlijkheid toe aan het interieur. Denk bijvoorbeeld aan vintage vloerkleden, klassieke koffers, retro platenspelers, enzovoort. Wil je nog een stap verder gaan? Vervang dan één of meerdere meubelen door een vintage model.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *