Vandaag de dag zijn we vrijwel allemaal bezig met het interieur. Je wilt immers een ruimte realiseren waar jij je heerlijk zult vertoeven. De muren krijgen een nieuwe kleur en de vloer mag ook wel eens vervangen worden nietwaar? Maar ooit gedacht om het meubilair te vervangen? Wanneer je namelijk de muren hebt geverfd en de vloer hebt vernieuwd zal je ook zeer zeker eens naar het meubilair moeten kijken. Wil jij eens een andere eettafel? Of toch liever een salontafel wat past bij de rest van het interieur? Kies er dan voor om een epoxytafel op maat te laten maken! Uniek design en tevens geheel op maat gemaakt.

Waar vind je een epoxytafel?

Eigenlijk is een epoxytafel een houten tafel wat gevuld wordt met epoxyhars. Vaak worden er dan kleine oppervlaktes gevuld met een kleur geheel naar wens. Wil je het geheel doorlopend hebben door de tafel heen? Dan wordt het ook nog wel een riviertafel genoemd.

In beide gevallen wordt het vaak met de hand gemaakt. Dit komt omdat hars een eigen werkwijze heeft waar goed op gelet dient te worden. Kies jij liever voor een blauwe tint in jouw tafel? Of houd je het graag bij een zachte groene kleur? Kortom, je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is mogelijk qua kleur. Ga altijd op zoek naar een meubelmakerij die hier verstand van heeft en laat je inspireren met de mogelijkheden die zij jou te bieden hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *